Apparaten en accessoires
Warme chocolademelk van de inca's
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
donkere chocolade in stukken200 g
-
ongezoete cacaopoeder1 el
-
melk1000 g
-
steranijsjes4
-
vanillestokje in de lengte gesplitst1
-
kruidnagel1
-
kaneelstokje1
-
espelette peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
135.5 mg
Eiwitten
8.7 g
Calorieën
1218 kJ /
293.2 kcal
Vetten
19.7 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
12.5 g
Koolhydraten
18.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Black Collection
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Naan (Hindoe brood)
2 godz.
Amandelpap
10 min
Gekookte pasta
20 min
Gin en lavendelijs
14 godz. 35 min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 godz. 35 min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Brak ocen
Koken van langkorrelige bruine rijst
Brak ocen
200 g prei fruiten
20 min
Bloementaartje met amandelcrème
1 godz. 10 min
Yoghurt met rode vruchten
12 godz. 20 min
Warme chocolademelk
10 min
Aardappelpuree
45 min